رفان حلقه یا عرفان کیهانی، از جمله مکاتب معنویت&zwnj گرای نوظهور یا عرفان&zwnj های کاذب است که در دهه هشتاد، فعالیت خود را در کشور آغاز نمود و رو به گسترش گذاشت. عرفان حلقه، علی رغم اسلامی و ایرانی شمردن خود، از جهان&zwnj شناسی، خداشناسی، انسان&zwnj شناسی و معرفت&zwnj شناسی متفاوتی سخن می&zwnj گوید و نوعی درمان با نام « فرادرمانی» به عنوان شیوه درمانی جامع و درمان&zwnj کننده همه بیماری&zwnj ها معرفی می&zwnj کند.
افسون حلقه با رویکرد توصیفی- تحلیلی، شالوده&zwnj های عرفان کیهانی را می&zwnj کاود و به نقد آنها می&zwnj پردازد. کتاب در دو بخش، سامان یافته است: در بخش نخست به عنوان کلیات مناسب با موضوع، درباره عرفان، درمان، رابطه عرفان و درمان، و تفاوت&zwnj های عرفان کیهانی با عرفان اسلامی سخن گفته شده است. در بخش دوم، تعدادی از اصول اساسنامه عرفان کیهانی که در کتابی با نام « عرفان کیهانی» چاپ شده، بررسی و نقد می&zwnj شود. در این نوشته، بیش از هشتاد نقد بر عرفان کیهانی ایراد شده است. ابهام شعور کیهانی، کرامت&zwnj گرایی رهبر عرفان حلقه، جایگاه والا برای شیطان، تضاد درونی، تقابل با معیارهای عقلانی، باطن&zwnj گرایی، تفسیر نادرست آیات قرآن، تناقض با آیات قرآن، فروکاستن ادیان بویژه دین اسلام، دین&zwnj سازی و التقاط، از جمله انحرافات و نقدهای وارد بر عرفان حلقه است. از نگاه کتاب، عرفان حلقه به شکل التقاطی، آیین&zwnj های هندی و چینی و آموزه&zwnj های اسلامی و نظریه&zwnj های غربی را با یکدیگر آمیخته و از زبان عرفان و تصوف اسلامی برای بیان مقصود خود بهره می&zwnj برد. فرادرمانی، عنصر افسون&zwnj گر این مکتب التقاطی است.

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-99817-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d8%a7%d9%81%d8%b3%d9%88%d9%86-%d8%ad%d9%84%d9%82%d9%87/
- ۹۵/۰۶/۰۳